در دنیای دیجیتالی امروز، الهام از یکدیگر جایی برای نوآوری به سوی تجربههای جدید باز میکند. تردز، متولد از الهامات شبکه اجتماعی توییتر، اما به اینستاگرام وابسته و با فضای این پلتفرم سازگاری دارد. این ابزار تنها دو ساعت پس از معرفی، توانست دو میلیون کاربر را جذب کند که تجربه نشان میدهد ویژگیهای آن کاربران را به خود جلب کرده است. امروز به بررسی کامل و معرفی این برنامه محبوب میپردازیم.
تردز (Instagram Threads) چیست و چگونه کار میکند؟
تردز، شبکه اجتماعی مبتنی بر اینستاگرام، کاربران را قادر میسازد محتواهای متنی، تصویری و ویدیویی به اشتراک بگذارند. این ابزار مکانی است که افراد میتوانند با دنبال کردن دیگران، پستهای آنها را ببینند، لایک کنند و به تعامل بپردازند. در اصل، تردز بیشتر روی محتوای متنی متمرکز شده و متون محدود تا 500 کاراکتر در آن به اشتراک گذاشته میشود.
برای ایجاد یک اکانت در تردز، کافیست یک حساب کاربری در اینستاگرام داشته باشید. کاربران در تردز میتوانند به روشهایی مشابه توییتر، به پستهای شما پاسخ دهند، آنها را لایک کنند یا بازنشر دهند. پایهگذاری تردز همزمان با تغییر سیاستهای توییتر توسط ایلان ماسک بود، که باعث شد مارک زاکربرگ این ایده را عملی کند و برای بسیاری از کاربران جایگزین مناسبی برای توییتر شد.
استفادهها و کاربردهای تردز
متا این اپلیکیشن را به گونهای طراحی کرده است که به اشتراکگذاری متنی و شرکت در مکالمات عمومی تمرکز داشته باشد. برخلاف اینستاگرام که بیشتر برای محتوای بصری و تجاری معروف است، تردز محیطی ساده و صمیمی را ارائه میدهد.
مراحل ساخت اکانت تردز اینستاگرام:
- ابتدا برنامه Threads را از فروشگاه گوگلپلی یا اپاستور دانلود کنید. توجه کنید که برای استفاده از تردز باید حساب اینستاگرام داشته باشید.
- برنامه را باز کرده و گزینه ورود به حساب اینستاگرام را انتخاب کنید.
- با انتخاب گزینه Import from Instagram، اطلاعات شما به طور خودکار منتقل میشود.
- حساب کاربری خود را عمومی یا خصوصی انتخاب کنید.
- روی گزینههای مربوط به دنبال کردن افراد در تردز، مانند Follow All یا انتخابی فالو کنید و فرآیند را با پیوستن به Threads به پایان برسانید.
چگونگی مدیریت و حذف اکانت تردز
تردز کاملاً به اینستاگرام وابسته است و حذف آن تنها با حذف حساب اینستاگرام ممکن است. اما شما میتوانید اکانت تردز را موقتاً و به طور کامل غیرفعال کنید. برای غیرفعال کردن، به پروفایل خود رفته و گزینههای مربوطه را دنبال کنید.
کلام پایانی
در این مقاله به معرفی کامل شبکه اجتماعی تردز و کاربردهای آن پرداختیم. با استفاده از تردز میتوانید محتوای شخصیسازی شدهای از متون، تصاویر و ویدیوها را با مخاطبان خود به اشتراک بگذارید و به راحتی در این جامعه دیجیتالی فعالیت کنید.
ارسال پاسخ